IZJAVA O PRIVATNOSTI

Uvod

Villa Afrodita vodi brigu o zaštiti vaših osobnih podataka vrlo ozbiljno i strogo se pridržavamo pravila koja propisuju zakoni o zaštiti podataka.
Slijedeći pravilnik pruža pregled kako osigurati ovu zaštitu i kakve se podatke prikupljaju u koju svrhu.

2. Podaci o prikupljanju osobnih podataka

U nastavku dajemo informacije o prikupljanju osobnih podataka prilikom korištenja ove web stranice. Osobni podaci su svi podaci koji vas mogu osobno uputiti, kao što su vaše ime, adresa, adrese e-pošte, ponašanje korisnika, IP adresa.

3. Sigurnost podataka

Održavamo tehničke mjere kako bismo osigurali sigurnost podataka, osobito kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od prijetnji pri prijenosu podataka, kao i od pristupa treće strane. Ove mjere se prilagođavaju prema najnovijim tehnologijama.

4. Prikupljanje osobnih podataka za informativnu uporabu

Kada samo koristite web stranicu za informativne svrhe, tj. Ako nam ne pošaljete zahtjev / pitanje putem kontakt obrasca, dostavite kartu ili na neki drugi način dajete podatke, ne prikupljamo nikakve osobne podatke, osim podataka koji vam prenesu vaši preglednik koji vam omogućuje pristup web stranici. Ovo uključuje:
– IP adresa
– Datum i vrijeme zahtjeva
– Razlika u vremenskoj zoni od Greenwich srednjeg vremena (GMT)
– Operacijski sustav
– Jezik i verzija preglednika
– Zemlja podrijetla za posjetitelja

5. Informacije o korištenju kolačića

Osim toga, kolačići se pohranjuju na vašem računalu kada koristite web stranicu. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem tvrdom disku u suradnji s preglednikom koji koristite i putem kojih specifični podaci prenose agenciji koja postavlja kolačić (u ovom slučaju, nama). Kolačići ne mogu pokrenuti programe niti isporučivati ​​viruse na vaše računalo. Oni služe samo da bi Internet usluga više user-friendly i učinkovit.
Podaci pohranjeni pomoću kolačića pohranjuju se odvojeno od svih dodatnih podataka koji su nam dostavljeni. Konkretno, podaci o kolačićima nisu povezani s vašim drugim podacima.
Ova web stranica koristi ostale kolačiće, među ostalima. Trajni kolačići automatski se brišu nakon određenog razdoblja koje se mogu razlikovati ovisno o kolačiću. Neprestani kolačići koji upotrebljavamo i dalje traju otprilike 3 sata nakon što ih više ne upotrebljavamo ili nakon zatvaranja preglednika.
Uvijek možete izbrisati kolačiće u sigurnosnim postavkama preglednika.

6. Korištenje usluge Google Analytics

Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize koju pruža Google Inc. (“Google”). Google Analytics upotrebljava “Kolačiće”, tekstualne datoteke pohranjene na vašem računalu i omogućiti analizu vaše upotrebe web stranice. Informacije koje generira kolačić o vašoj upotrebi ove web stranice obično se šalju Googleovom poslužitelju u SAD-u i pohranjuju tamo. Ako omogućite anonimnost IP na ovoj web stranici, vaša IP adresa Googlea skratit će se u državama članicama Europske unije ili drugim strankama Sporazuma o Europskom ekonomskom području. Samo u izuzetnim okolnostima puna IP adresa bit će prenesena na Googleov poslužitelj u SAD-u i skratio se tamo. Po nalogu operatera web stranice, Google će koristiti ove informacije kako bi procijenio vašu upotrebu web stranice, sastavio izvješća o aktivnostima na web stranici i pružio drugim uslugama u vezi s korištenjem web stranica i interneta operateru web mjesta.
IP adresa koju vaš preglednik prenosi kao dio Google Analyticsa neće se spojiti s drugim Googleovim podacima.
Možete blokirati pohranjivanje kolačića podešavanjem postavki u vašem softveru preglednika; međutim, želimo istaknuti da u ovom slučaju možda nećete moći koristiti sve značajke na ovoj web stranici u njihovoj punoj mjeri.
Također možete blokirati zbirku podataka koje generira kolačić i podaci koji se odnose na vašu upotrebu web stranice (uključujući vašu IP adresu) Googleu, kao i za obradu tih podataka od strane Googlea, preuzimanjem i instaliranjem dodataka preglednika dostupno na sljedećoj vezi: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.
Ova web stranica koristi Google Analytics s proširenjem “_anonymizeIp ()”. Kao rezultat, IP adrese obrađuju se u skraćenom obliku, a izravne reference na ljude mogu biti isključene.
Korištenje usluge Google Analytics provodi se u skladu s uvjetima kojima su se njemački naručitelji podataka složili s Googleom. Informacije o pružatelju treće strane:
Google Dublin, Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska, Fax: +353 (1) 436 1001.
Uvjeti korištenja: http://www.google.com /analytics/terms/de.html,
Pregled za zaštitu podataka: http://www.google.com/intl/de/analytics/learn/privacy.html, kao i pravila o privatnosti: http://www.google .de / intl / de / politika / privatnost.

7. Korištenje naših web stranica

Osim informativne upotrebe naših web stranica, nudimo i razne usluge koje se mogu koristiti na temelju vaših interesa. Da biste to učinili, obično morate pružiti dodatne osobne podatke koji ćemo upotrijebiti za pružanje odgovarajuće usluge. Ako se dobiju dodatne dobrovoljne pojedinosti, one će biti označene u skladu s tim.

7.1 Upotreba značajke “Kontakt”

Kada nas kontaktirate putem e-pošte ili putem obrasca za kontakt, pohranit ćemo vašu adresu e-pošte i, ako ste ih poslali, svoje ime i telefonski broj kako biste odgovorili na vaše pitanje

7.2 Upotreba značajke “Rezervacija”

Kada postavite zahtjev za rezervaciju, od vas će se tražiti da pošaljete zahtjev za slanje e-pošte. Stoga, kada nas kontaktirate ovdje, pohranit ćemo vašu adresu e-pošte, vaše ime, telefonski broj i spremit ćemo vašu poruku kako bismo mogli obraditi vaš zahtjev.

8. Suglasnost i ograničenja korištenja

Prilikom unosa osobnih ili poslovnih podataka (adresa e-pošte, imena, adrese), otkrivanje vaših podataka je potpuno dobrovoljno. Unosom ovih podataka naznačujete svoj pristanak da se uneseni podaci mogu prikupljati, obrađivati ​​ili koristiti u svrhu uspostavljanja kontakta, obrade ugovora, oglašavanja ili zaštite vlastitih legitimnih poslovnih interesa u vezi s savjetovanjem i podrškom naših kupaca i potencijalnih kupaca. Neće se prikupljati, obrađivati ​​niti koristiti u bilo koju drugu svrhu. Ovakav pristanak može se ukinuti s budućim učinkom u bilo kojem trenutku.
Takvi podaci neće se prenijeti trećim stranama, osim ako to niste posebno tražili. Tvrtke povezane s nama neće se smatrati trećim stranama.

9. Prijenos podataka trećim stranama

Osobne podatke možemo prenijeti trećim stranama ako nudimo sudjelovanje u kampanjama, natječajima, rezervacijama ili ugovore o suradnji s trećom stranom. U tom slučaju, bit ćete obaviješteni o prijenosu trećim stranama prije slanja vaših podataka.
U nekim slučajevima koristimo vanjske pružatelje usluga za obradu vaših podataka.

10. Pravo na dobivanje informacija i opoziv

Imate pravo zatražiti podatke od nas o podacima pohranjenima o vama s nama u bilo kojem trenutku, kao io njihovom podrijetlu, primateljima ili kategorijama primatelja kojima se ti podaci prenose i svrsi pohrane.

Ako ste dali pristanak za upotrebu podataka, možete u bilo kojem trenutku opozvati ovaj pristanak.

Svi zahtjevi i upiti za informacije ili prigovore za obradu podataka trebaju biti poslani e-mailom na info@villa-afrodita.com ili na adresu navedenu u točki 13.

11. Integracija usluga trećih osoba

Moguće je da će se sadržaj treće strane integrirati s drugih web stranica na ovoj web stranici, kao što su videozapisi s usluge YouTube, Vimeo, karte s Google karata, RSS feedove ili grafike. To uvijek pretpostavlja da pružatelji takvih sadržaja (u daljnjem tekstu “pružatelj treće strane”) otkriju IP adresu korisnika. Jer bez IP adrese nisu mogli poslati sadržaj u preglednik svakog korisnika. IP adresa je stoga nužna za predstavljanje ovog sadržaja. Nastojimo koristiti samo takav sadržaj čiji dotični pružatelji usluga koriste IP adrese isključivo za isporuku sadržaja. Međutim, nemamo kontrolu nad tome hoće li pružatelji treće strane spasiti IP adrese, na primjer, u statističke svrhe. O tome informiramo korisnike u mjeri u kojoj to znamo.
Uvijek pazimo da se održava europska norma za zaštitu podataka kako bi učinkovito zaštitili vaše podatke.

12. Dodatne informacije

Vaše je povjerenje važno za nas. Stoga smo uvijek u mogućnosti raspravljati s vama u bilo kojem trenutku i odgovoriti na sva pitanja o tome kako se podaci obrađuju. Ako imate bilo kakvih pitanja na koja se ne može odgovoriti ovim pravilima o privatnosti ili ako želite dobiti detaljnije informacije o bilo kojoj temi u njemu, kontaktirajte nas.

13. Adresa

Villa Afrodita
Put Moče 4
21300 Makarska
Hrvatska

E-Mail: info@villa-afrodita.com

x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. S Vašim prihvaćanjem suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim Pravilima o kolačićima.

Prihvaćam Ne prihvaćam Postavke privatnosti